Je huis verkoopklaar maken met verkoopstyling

Ik ben een groot fan van Funda en verbaas me er regelmatig over hoe huizen worden gepresenteerd. Een huis verkoopklaar maken is blijkbaar niet voor iedereen weggelegd: het kan zóveel beter! En het mooie is: het hoeft absoluut niet duur te zijn. Simpele aanpassingen kunnen namelijk al een enorm verschil maken. Denk aan het weghalen van persoonlijke spullen, het verven van een wand of het anders neerzetten van meubels.

Een woning zo optimaal mogelijk presenteren is dus essentieel voor de verkoop ervan. Ook help ik je graag met de voorbereiding van bezichtigingen: vlak voordat je woning wordt bezocht door een potentiële koper, zet WoonFlow met de juiste verkoopstyling de puntjes voor je op de i.

Verkoopstyling huis voor bezichtiging

In de praktijk blijkt dat de kosten voor het inzetten van een verkoopstylist zich altijd terugverdienen: huizen worden sneller verkocht en gaan bovendien voor een hogere verkoopprijs van de hand. Wil je hulp bij het opruimen van een woning na overlijden van een naaste? Ook dan is WoonFlow er voor je.

Je huis verkoopklaar laten maken?

WoonFlow helpt je graag! Je ontvangt een schriftelijk adviesrapport over verkoopstyling van je huis, voorzien van duidelijke adviezen per ruimte aan de hand van foto’s en voorbeelden. Vervolgens maak jíj́ de keuze of je de uitvoering ervan zélf of door WoonFlow wilt laten verrichten.

Certified Vastgoed Stylist